penGikUTkU

Saturday, August 4, 2012

Random Giveaway : Saya Nak Kad Raya Dari Nabila

dah lama x joint giveaway,kalo join bukan menang pon  hehehe...
hari ni nk try nasib join give away dari NABILA MEDAN....
asal name die NABILA MEDAN ek?pelik2....
wat ape nak pelik2,dah mmg nama die macam tu..hahah...sengallll..

first of all,Nabila Medan ni ade bagi syarat2 ntuk sesapa nak joint give away die ni...sesape yang x mematuhi  peraturan akan dibuang sekolah disingkirkan drpd pertandingan.....hehehe
 kalo nak taw syarat die hangpa mai tekan sini.....
membebel panjang2 lupe plak nk tepek banner giveaway ni ha.....ok2,,meh cni aku nk tepek banner die yg cun melecun,warne pink taw..i loikeeee sgt2...

ini banner die,,,comel sangat...
die sowh tag 2 orang ...sape ek nak tag???kite random e lah pilih ek..harap korang sudi nak join...sape ek nk tag.....
ok r..sy nak tag

2.dila


3 comments:

hazanis said...

good luck..:)

cik CT said...

thanks Hazanis...

Ольга Петрова said...

Возбужденные- проститутки без регистрации PrivatNNover Лучшие проститутки нижнего новгорода. Буду рада видеть в гостях порядочного мужчину! Умница, красавица и просто хорошая девушка!. Встречаюсь индивидуально! Возможен выезд! НЕ САЛОН!!! Человек состоит из тела и головы, но у тела развлечений больше.