penGikUTkU

Friday, October 14, 2011

kasut ooo kasut

kasut o kasut...
aku tak taw kenape sekarang ni aku suke sangat tengok kasut.Kasut-kasut yang aku suka tengok sumenye yang nampak pelik tapi sangat comel.Aku sebenarnya teringin nak kasut yang macam tu.Tapi tak tahulah sesuai ke tidok.




kasut yang warna coklat.Kasut ni macam deorang buat daripada tikar mengkuang je,nampak macam sangat unik.Mesti ade setengah orang kata macam kasut nk pagi motong gotah yo.elllllooowwww,agak2 r kasut cantik macam ni nk bawak pakai g motong gotah.



kasut yang berwarna hijau.Badan kasut tu macam kait2 je.Ala yang macam emak kita selalu buat mase mude2 dulu,mak kita selalu kait alas meja kan.Ha macam tu lah badan kasut ni.kasut ni korang boleh suruh mak korang kait sendri lepas tu beli tapak,lekatkan benda yang mak korang dah kait tu kt atas tapak tu.Perghhh mmg murah lah kasut ni.Tapi aku suka sebab dia warna hijau dan tersangat2lah unik.




kasut putih ni lah yang paling i loiiikkkkeeeee sesangat.Kasut ni macam ramai pelakon2 korea dok pakai.Kalo korang tak pecaya korang pegi tengok cerita korea.Kasut ni ala2 K-POP.Walopon aku tak lah minat sangat kpop ni tapi aku suka deorang punyer style Stylo mylo kot.Aku suka kasut ni sebab dier tersangatlah simple,corak dekat kasut tu pon simple je.



kasut ballad macam ni aku memang cukup suka nak tengok and pakai.Kasut ni lebih kurang sama dengan kasut dekat header aku tu.Comel sangat kan???.I wish to have a pair of bellerina shoes.hope..hope..hope..



kasut ni satu set dengan baju dan accessories tu.Nice kan?sume kat dalam gmbar tu aku suka terutama kasut tu.Warna coklat,kadang2 boleh jadi my fovorite colour.


aku suka semua kasut2 ni.yahoooooo.....

6 comments:

Cik Nurul said...

saye suke wedges shoes! weeeeee :D

sekamar rindu said...

kasut yg comel..*folo ur blog

cik CT said...

cik nurul-pakai wedges pon best leh nmpak tinggi n selesa.

cik CT said...

sekamar rindu-comel kan?heheh..thanks folo

yahaya said...

yang hijau tu best la...

cik CT said...

yahaya-Yang hijau tu nmpak pelik tapi niceee...heheh..leh wat sndri tu..