penGikUTkU

Saturday, April 11, 2009

final...final..final....


selepas hampir 4 bulan berhempas pulas akhirmya smpi juga ke destinasi terakhir.....iaitu final exam....adus....cepatnyer...aku rser mcm bru jer msuk sem 2 ari tuh....huuhuhuhuhu.....tetiber nk final exam....bosan btol lah.Dah lah masuk klas cam x msuk klas jer aku ni ha,pas2 nk amek exam especially tuk subject thermodynamic....ntah baper kali jer aku dtg klas nih...huhuhu...asek miss jer...huhuhuh...bnyak faktor aku mleh nk msuk klas nih pertamer bosan....yaallah kuliah dier bosan yg amat...lect aku yg bernama prof dr kyaw sein(cm nih ker ejaan namer dier)hnyer membacer slide yg ader kt dlm power point dier tu jer....bler aku dtg klas nih 4 sure 30 minit yg pertamer dgr dier membacer slide tuh....pas 1jam 30 minit lagi aku dgr mp3...borak...wat keje len...x pown aku tertido hhuhuhuhu....faktor yg ke2...klas dier kol 8 pgi ari senin ngan rabu....huhuhu...pkul 8 pagi....aku pown x sure aku bgn ker x tem tuh....huhuhuh(4 sure lah x bgun)x der r kalo klas len kol 8 tuh musti aku bgn...tp klas dier jer....hmmhmmmm...pepeham jer lah.....aper2 pown en kyaw sein nih mmg best,baik n very sporting....huhuhuh...keep up the good work.....4 sure syer ley dpt A dlm subject nih hahahahaha(korg doakan aku yer)


aper pown cabaran dan rintangan aku mesti amek exam final nih.....dah tau lecturer tuh cam tuh saper sowh ko x stadi dr awal....huhuhu....


kt sini sayer nk wish gudlak kt kengkawan aku yg amek exam nnt n x luper kt kakak aku yati.....doa kan kejayaan aku yer...huhuhu......

2 comments:

aYiP said...

eh,klas x datang nak A plak yew..?
ni rajin bodek lec la ni...
kankankankan...

lailatulrizky said...

hahahah...beser jer tuh...