penGikUTkU

Saturday, May 2, 2009

on my 20th birthday....

the time is coming......umur pon dah naik ke rumah puluh...dulu rumah sa...skang rumah pu....nnt rumah ra....korg tau x ape bender yg aku tulih nih...huhuhhu.....kalo paham bgus kalo x paham wat2 paham....ok.....

3 hari sblm besday aku nih aku dah heboh2kan dah kt dak2 umah aku...sajer nk bg deorg pasan....huhhuhu....bler tiber besday aku tuh 1 Mei...smlm....deorg pg hebohkan plak kt grup meki kt skype.....buat malu aku jer...huhuhu...mule2 tuh ak ingatkan deorg nk kenerkan aku...mcm simbah air ker...bling telo ke....tp x dek pon...aku bru jer nk lri gi umah fong...tp x jdi r...sbb deorg aku tgk beser jer cam x wat aper2 prepareration pon...aku pon leypak jer lah kt umah...smbil mendengar wish besday dari dak2 umah aku nih...cumer trex jer x wish tem tuh...ah..beser r dier sjer nk wat kejutan kt aku lah tuh...huhuhuhu....pas 2 dpt lah bnyak mesej besday first skali dri adik aku dan yg len2 tuh dri kengkawan aku dri sek men smpilah kengkwn kt u nih...syonok sgt...bler org ingat besday kter kan....hhhh(tp aku slalu jer luper besday org len sury ek).......

aku ingatkan panas smpi ker petang rupanya ujan di tgh hari....hahaha....x der lah...aku ingtkan deorg nih dah x nk wat kejutan tuk aku..upenyer ader jgak....tgh aku study manufact aku tgk deorg cam kelam kabut jer kan..pehal lak bdak2 nih kan...tem tuh aku dah pasan dah deorg musti nk kenerkan aku..tetiber trex ngan ain dtg kt bilik aku n bg aku kain tuk tutup mater...aper2 tah deorg...aku kter aku x nak sbb aku pning kpla....tp deorg ikat jgk...pas2 deorg bwk aku gi luar umah...ntah maner2 ntah deorg bwk aku...ikut jer lah...tetiber smpi kt satu tmpat tuh aku pon buka kain kt mata aku tuh...pas2 nmpak r kecik/chill,tatie,wani,fong,ain n trex tgh tgu kt tmpt duduk yg kt tmpt ltak moto dpn guard tu...huhuhuhu...deorg dah sediekan mkann huhuhu....syonoknyer...terharu aku....tpi x dek kek...deorg kater aku nih lahir tem org cuti.....kedai kek pon tutup haahahah...x kesah r....jnji korg smbut gak besday aku....air gas +ais krim korg tuh sdp sgt......hehehehe......thank u korg sumer....aku syg korg lebey lah cm nih...huhuhu.....

p/s :nxt year buat lgi gempak ek....

3 comments:

bila hatiku berbisik said...

baik taun depan mst ader kek nye...ak akan pasti kan ktorg beli awal2 tepung gula tuk wat kek ko hahah...

misS yuNe said...

tahun dpn aku demam,,, xle smbut bday ko,,hehe

lailatulrizky said...

wakkakak...len mdm jer bunik eh tuh trex.....
ko dan2 jer nk domam kan...kecil..