penGikUTkU

Monday, April 26, 2010

sAye Suke

saye dah taw dah.Ape sebnanye hobi saye.Trok btol.....saye suke amek gmba dan saye suke edit gamba(jadikan ayat ini dlm satu ayat sahaja).Sejak saye beli enpon sony ericson(bkn sony erioson) cybershot c90(yg menyebabkan saye dgn muke x malu asek mntak duit je kt adek beradik ngan parents slps mmbelinye )saye smakin suke nk amek gmba,pic yg diambil mnggunakan enpon ini sgt cntik dan clear(gler ko x clear, 5 megapixel tuh).Lepas amek gmba,saye pon edit lah sket2,supaya nmpak lg cantik dan menawan.Kemudian saye pon upload kt facebook.Pas tuh ramai lah yg komen.(bknnye komen cara saya mengedit tapi komen org yg kt dlm gamba tuh je).Sgt best.....kt sini sye nk menyajikan gamba2 yg saye amek dan edit tuh....tgk taw jgn x tgk.....x deklah cntik sgt pon saye edit...tpi...hmmm...hmm....tgk je lah ye....



















gmbor nih bkn saye yg edit,yg nih cousin saye yg nk sgt jumpe onebuckshot,tpi edit pon ckup lah kan



nih jelah yg dpt saye uploadkan... x sume gmbar sye yg amek...tpi sume gmbar nih sye yg edit kecuali gmba cousin n obs tuh....cam ner ok x?......katekan like...kalo suke...kalo x suke...senyap jer ok.......

2 comments:

MiSz_aIN said...

tu dia,,,gambar aku ade lah...hahahaa

lailatulrizky said...

msti r gmba ko ade...ko lah pngunjung blog ak yg setie...huhuhu......i'm appreciate it ain.....