penGikUTkU

Monday, March 19, 2012

I aM A FinAl YeaR STuDenT,

I am a final year student,and i have so many times to spend for my holiday trip with my friend...ERRRRKKKKKKK...FYP x siap lagi,tapi nak cite jugak kat sini....


beberapa minggu lepas my friends and I pergi becuti di Titi Hayun,Yan kedah.Very2 interesting place.Sampai je kat sane terus berendam selama 1jam lebih.Kecut.....ktorg juga telah menyewa chalet yg awesome.Ade 8 katil kat dalam chalet tu,siap ade aircond.Nama chalet tu D'yan chalet.Kalo korang nak g mandi manda kat sini mmg aku recomended korang sewa chalet ni.Malam plak ktorg wat barbeque and tukar2 hadiah...Tukar2 hadiah ni yg paling best skali.Ktorg sume x tahu siapa yg akan memberi hadiah kepada kitorang,ape ktorg taw yg akan memberi hadiah adlah drpd kalangan ktorg juga.Korang paham tak ayat ni?Permainan ni mcm tuka2 hadiah sesama sendiri tetapi kita x tahu sape yg akan bg hadiah kat kita.Paham dok???x paham buat2 paham sudah.Okokokokokok....jom tgk gmbar2 plak....


peserta yg terlibat dalam pertandingan tukar2 hadiah...hahhah..nice pose..


mcm ikan duyung kelaparan...muke masing2 mcm nk mntak penamporrr...



barbeque time...ktorg mengmbil mase 1 jam je nk idupkan api ni....hahah..lame x kawan2?



before balik amek gambar kenangan dulu dekat tangga seribu...niceeeee....


at last....hadiah2 yg ktorg dapat hsil permainan tukar2 hadiah...aku dapat baju pink tu...cantik x?cantik kan...heheh..thanks

nanti bulan 5 ktorang nak buat lagi event macam ni,tapi x pasti kat mane nak buat.Ape yang aku nak katakan event ni mmg best sgt,i will miss saat2 terakhir kita bersama kawan2.

6 comments:

dhiera said...

best ye... dulu kami ke penang je. macam ni lagi best kan? weee

Miss Ain said...

next trip? kna plan dari skrg ni.haha..

cik CT said...

dhiera-penang pon ok je dhiera...heheh...tapi mcm ni mmg lg bestttt..wooooo

cik CT said...

miss ain-mestilah aku lntik ko sbg pengerusi rancangan...haahha..

Yatie Awang said...

bestnya...akak suka juga berendam cam ikan duyung hehe

cik CT said...

kak yatie_mmg best pon mai r dtg cni..berendam lame2...