penGikUTkU

Monday, June 28, 2010

PaGI AHaD sMAlaM

ape yang best sangat semalam????
oooo...saye nak cite pasal adik lelaki saye yg gemok dulu tpi skarang dah agak kurus..
opppsss...bkn nk citer tips2 macam mane dier bley kurus,tpi nk citer pasal kepandaian dier memasak nasi goreng yang berwarne merah....nasi goreng yg dier masak tuh tuk ktorg mkn time sarapan,tapi apekan daye,dah sume org bangon lmbat...makanya mkn je lah nasi goreng tuh jadi lunch ktorg....(kol 11 sebnanye)
"ape yg ko letak nih,jadi kaler merah"..ini saye tanye.
"letak cili kering"...dak nie jwb lah kan...
x kesah lah dik janji akak ko nih ley makan...walopon lmbat gler bru nk seap...
sodap gak lah dier masak....akak ko nih bkn kesah sgt sodap ke x sedap jnji bley masuk n perut dier kenyang(plahap btol kakak ko nih..huhu)...
ape2 pon thankkkzzz adikku...kalo stiap ari ko cam nih kan best...huhu

7 comments:

MiSz_aIN said...

bgus,,hebat adik sedari masak...=)

cik CT said...

hahah,,,kalo dier rajin masak tiap2 ari kan best,,,huhu

Liyana said...

hebat adik awak rajin masak.

adik saya asek komplen kata saya masak tak sedap tapi dia melantak abes jugak..

pastu bukannya reti nak masak pun..komplen aje lebih.. hahahah

Aril Lanang said...

kaknya pandai masak apa...??hehe

cik CT said...

liyana-awk pakse jer adek awk tuh masak...haha...bnyk songeh plak dier kan...
aril-akak dier lagi pndai masak...mcm2 dier bley masak hhuhu....

zaza said...

perh... syorgaaaaa ada adik mcm ni...
bleh suh msk mcm2 menu satu hari.. hehehe

cik CT said...

zaza-ye lah tuh...bdk nih ikut mood gak....heheh kalo x jgn arap...heheh