penGikUTkU

Monday, December 20, 2010

apE sAYe dapAt maSE cuTi

Lepas exam ari tuh saye terus bercuti slame 19 hari je.sekejapkan.Sangat tak best.Tapi ade bende yang sangat best dan menyebabkan saya berasa diri saya sangat best...hahahah




yang pertama-tamanya,saya dah dapat cek dari MR NUFFNANG...best2,saya x penah buat entry pasal nuffnang,tapi lepas saya dapat cek tuh terus je nak bagi pujian kat nuffnang.Nuffnang mmg best r.Walopon saya dapat sikit je,ni pon sebab x sabar nak amek duit tuh.Ye r kan first time nak dapat duit dari titik peluh dari tangan yang menaip ni batak r sikit kan nk amek duit tu kan.heheh...ape2 pon pas nih,saya nak kumpul duit dari nuff banyak2 seket,rm1000,rm10000,rm100000,rm1000000 baru r kuarkan,baru terbeliak biji mata mak ,abah aku kt umah tuh bile tgk anak die nih boleh dapat banyak duit dgn berblog..kejam btol aku ,mcm nak blagak ngan mak bapak je..hahah...x bek wat cam nih taw kawan2.Kita hendaklah menghormati mak,bapak kita.Terkeluar tajuk plak dah.




*****bukti I dapat cek dari nuff..blagak lak ai kaw nih...*****


yang kedua-duanya plak,bilangan ahli kelurga Tn Hj Abd razak telah bertambah bilangannya apabila my eldest sister ataupun orang kampung macam saya nih panggil along dah selamat melahir seorang baby boy yang sangat cute pada 15 disember 2010,bayi ini telah dinamakan Mohd Shafiq Hidayat telah dilahirkan secara pembedahan di hospital AN-NUR,Bangi.Tahniah.


*************baby...baby...baby...************


p/s-thanks nuffnang.walopon saya tgu 2 bulan tuk mendapatkannya,but,i am really appreciate it.....heheh.....

13 comments:

misyamissyou said...

wah.tahniah along kamu dpt baby! tahniah jugak dapt cheque..ni pun tgh tgu cek nuff jugak..huhuu

cik CT said...

misyamissyou-ok tq2....tgu lah dgn sabar...

ieMa ackLes said...

tahniah2....
comey baby...

cik CT said...

iema-tq2...bby mmg comey..heheh

Annie said...

Comelnya anak buah baru

Yellow LEOpard said...

comel2

cik CT said...

annie&yellow leopard:thankz...comey2..

Miss Yaty said...

tahniah ye :)

cik CT said...

miss yaty:yup,thanks

maCy said...

congrate ;D

Queen F said...

wahhh dapat duet nufff.. :P

tanak belanja ke? :P

ekekekkeke

Sheeda d' Erythromycin said...

Ema...bestnyer ko..ajar aku cne nak dpek duit ni..aku sengkek..utang keliling pinggang..so aku nak crik duitttttt

Sheeda d' Erythromycin said...

okeh!!..TQ bebeh!!