penGikUTkU

Monday, May 2, 2011

most welcome 22..

dalam kesibukan orang sedang bercuti pada hari buruh,aku telah selamat dilahirkan.Mak aku cerita,aku lahir pada 25 ramadhan,it's mean 5 hari sebelum raya.
Alhamdulillah,aku masih lagi bernafas dan mampu hidup sampai ke hari ini.Disaat entry ini ditulis,aku telahpun berumur 22tahun1hari.Sampaai ke saat ini terlalu banyak rintangan dan dugaan yang aku hadapi.Aku sebenarnye tidak lah sekuat mana,tapi aku cuba nak menjadi kuat.

"ya Allah Ya Tuhanku,berikanlah kekuatan kepada hambamu yang lemah ini"


apa2 pon.Ribuan terima kaseh aku ucapkan kepada semua sahabat,adik beradik,sepupu sepapat yang wish besday aku kat fb and handphone.Semoga wish korang tu akan menjadi kenyataan dalam hidup aku.I love u allzz..

2 comments:

adib syazwan said...

hepi belated birthday(tibe2)hehehehee

cik CT said...

tq2...