penGikUTkU

Friday, April 29, 2011

awArd by sssssssssss


hari ini aku nak buat entry pasal award yang aku terima dari my lovely friend yang bernama sheeda.Kalo dah bagi award mesti lah kene jawab beberapa soalan yang magak menguji minda dan disamping aku nak mengenali diri aku balik.Bukannye ape setiap kali dapat award mesti tanya pasal APE YANG ORANG X TAW PASAL DIRI KAU?.oleh sebab iti aku kene berpikir panjang untuk kenal balik diri aku ni.Ok lah x nak bebel panjang bukan orang bace pon.Jom kite jawab soalan.


1. Post linking back to the person that gave you the award

seperti aku dah bagitaw kat atasa tu orang yg bagi ini award adalah shida minhaj.yay.thanks sebab bagi aku award.Walopon aku lambat seket nak ambek.Yelah tem ko bagi aku ini award aku tgh sebok nk exam.skang dah free aku amek ye.Janganlah merajuk ye,aku dah amek da nih.

2. Share 7 random things about yourself

ni lah soklan yang aku gembar-gemburkan kat atas tu tadi.Ok lah aku nak jawab lah ni
1.saya cantik(korang x taw kan ni..hahah)
2.suara saya sedap bile menyanyikan lagu Sitinurhaliza(lagi korang x taw kan)
3.saya nak jadi kaya,tanpa berbuat apa2(gile sket)
4.saya nak gi jalan2 luar negara(nak sponsored x)
5.skang ni saya rase macam nak makan roti canai(mcm gemok je bdk nih)
6.Saya nak tengok mak n abah saya sihat je selalu
7.Saya nak jadi seorang wanita solehah


3. Award 15 recently discovered blogs

nak bagi kat.....
http://azizulhakim91.blogspot.com/#axzz1KnSW6NQC

http://www.adrinaz.blogspot.com/

http://zainooraasmira.blogspot.com/

http://www.jiha7.blogspot.com/

http://encikmamat.blogspot.com/

http://xcyberlink.blogspot.com/

http://www.idamanja79.blogspot.com/

http://abgteror.blogspot.com/

http://daisyladygurl.blogspot.com/

http://jieda79.blogspot.com/

http://sitiaziz.blogspot.com/

http://bersihjiwahati.blogspot.com/

http://aku-insan-biasa.blogspot.com/

http://iera-lakarankehidupan.blogspot.com/

http://www.mialiana.com/



4. Drop them a note and tell them about it


15 kawan2 yang sgt terpilih,ambik ye.I am really appreciate it,kalo u ollz amek.huhu...love u all.......




p/s:

new iklan here klik kalo nak tgk
http://says.my/kitorang/clarins


dekat entry sebelum nih,aku x dapat nk bagi korang tengok gamba aku g makan steambot kan?so kali aku nak letak gmbar tuh kat cni,walopon entry nih x dek kene mengene pon dgn steambot.huhhu...enjoyzz..





3 comments:

azizul said...

still tak faham dengan award ni..laaa cik budak baik (buba)

cik CT said...

azizul awak amek award nih,tepek kt blog pas tuh jwb 4 soalan yang ade kt atas nih...huhuh...

Miss A said...

wahaaa,yummy gileee kodd!