penGikUTkU

Tuesday, May 25, 2010

23 things that u dun no about me....

tajuk kat atas tuh mcm boley wat tajuk filem kan...heheeh
senanye yang nih adelah tag yg diberi oleh ninie azriena
syarat tag dier adalah seperti berikut......check it out....

23 PERKARA YANG KORANG MUNGKIN X TAHU

Syarat-syarat:

a) Tulis 23 rawak (random) tentang diri anda (x kisah ler benda tu fakta ke angan-angan ker cita-cita ker imaginasi ker tentang 'body' ker awek, pakwe, makwe etc.)


b) Tag lak benda ni kepada rakan blog anda (sekurangnya 5 orang)


c) Kalau x ikut peraturan, di mana keseronokan "TAG-TAGGED-TAGGING" ni :)


begitulah peraturan tag nih....agak banyak yer 23 dier nak....hmmmm...x po deh...hambeklah ni ha....

1)saya sayang mak n abah saye sangat2.....
2)saya sayang adek badek,kakak ipar,abg ipar n anak2 buah saye yang comel...
3)saya suka men pesbuk....
4)saya suke berblog....
5)saye x suke warna kelabu sebb dier kelam x ceria....
6)saye suke shawl...sbb nmpak trendy...huhuh
7)perkara yang menyeronokkan bile dapat jln2(shopping,makan kt luar,pg becuti....)
8)saye x suke blaja elektrik....sbb dier mcm susah fenin2...
9)saye kene pakai cemin mata sejak umur 13 taun,tpi saye malu nk pakai,pas tuh di sebabkan dah kritikal sgt tahap kerabunan saye,maka saye terpakse jugak syes pakai cemin mata tem form 3,
10)skrang saye dah pakai contact lense...(nk pakai lense yg kaler2 tp x dek duit nk beli....huhu)
11)saye nk sgt pegi umrah ngan family saye...
12)stiap ari saye kene basoh pinggan satu family lepas mkan tgh hari....
13)saye baru jer nak amek lesen moto...hahaahah(lmbat btol...org len dah ade lesen kapal terbang dah....)
14)saye penah kene tahan wad sebab kuku jari hantu tercabut belah kiri(tragis...)
15)suke tgk tv....
16)saye suke bender yg kalerful.....macam kaler ijau+purple+oren+merah+coklat+kuning....korg aser cntik x?huhhu
17)saye suke minum air red guara
18)x suke kt fasha sandha(mmpos saye kene marah kt fans pasha shanda...huhhu)
19)x suke org pakse2 saye...gedik btol..org x nak...x nak r....
20)rambut sayer kaler itam....hahaha.....
21)raye nih nk pakai baju warne ijau pucuk pisang....lembut sket lah kalenyer...
22)umah saye is the best...x dek rumah yg paling best daripada umah saye nih(umah abah saye senanye)
23)last....saye x suke tulis panjang...loteh tgn eden....hahahaah


umangai loteh btol dok menaip nih...nah saye nk tag bender nih kt....
ain
ezmaliza
pujangga
macy
tentang hidup

dan sume org yang membace tag nih...wat r kalo ghajin yaw.....
ok r adios....bye2....assalamualaikum

1 comments:

MiSz_aIN said...

alamak kna tag...hehe..
tape2,,sok ak jwb.jwb dgn sjujurnya.(^_^)