penGikUTkU

Sunday, October 10, 2010

101010

pejam celik pejam celik dah sampai tarikh 101010.
Nombor yang sangat cantik(jangan ambik jadi nombor ekor sudah)...
What will happen on this date today.....????
Angkasawan negara akan berkahwin,yay...
happy tak korang?especially kat sume girls yang memang giler suke kt die tuh...
bawak besabar ek....

happy wedding day to Dr Sheikh Muzaphar Shukor and Dr Halina Mohd Yunos.



kemain lagi gmbar deorg,terbang2....heheh



wowwww.....no coment...heheh

perkahwinan deorang dengar2 cite tersangatlah grand,siaran langsung lagi kt tv,kalo nk tgk online pon boleh,g tengok dekat tonton.com.my
saya pon nak tengok jugak,tapi apakan daya dok kat hostel dengan internet yang agak lembab,hmmmm...tengok r mcm mane esok x dapat tengok pon tak pe lah.Tengok gambar je lah.

k r,thats all for 101010 news....

8 comments:

Cik Jari said...

saya cop 121212....haha...tp msh lom ade calon lah:)

cik CT said...

cik jari:lame lg tuh 121212....masih boley mncari....

~eZmALiZa~ said...

ezma lak 111111..tggu eh...opsss....hahaha... :D

cik CT said...

nak dekat da tuh ezma....hihihi

Amri Rani said...

Pakwi booking 13.13.13...hehehe

cik CT said...

pak wi smpi bile pon x jumper tarikh tuh...huhuhu

Shino said...

cmne lak dgn prkhwinn bdk baik?grand cmni x?hehe...

cik CT said...

shino:cik ct x mampu noe....hehehe