penGikUTkU

Friday, October 22, 2010

MenGGelabah...

pernahkah anda merasa gelabah?
sebab apa anda rasa menggelabah?
bagi saya,kenapa saya menggelabah....

sebab
pada pukul 3.30 ptg tadi saya telah membuka portal universiti kesayangan sayang apa lagi kalo bukan portal unimap.





Kemudian saya pon sajelah buka dekat student information dan tekan kt slip peperiksaan semasa.Dan ape yg terkeluar.....




Adoiyai,tekezut sambil terkesimalah saya melihat tulisan tu.Terus bagi taw kawan2 yang lain,makanya mereka pon turut menggelabah sambil menjerit(gedix btol..).Matilah saya kalo x dapat nak amek exam sebab tak wat pengesahan kt RPS.

Langkah2 penyelesaian:
1.call kawan RPS yang seangkatan dengan saya
2.Ceritakan masalah dengan suara yang menggelabah(cam mane sore menggelabah?)
3.Pas tuh die dengan tenangnya bagi taw kat saya"tak pe,kite boleh wat pengesahan minggu depan kt RPS kite".
4.tanya balik kat kwn tuh,boleh ke nih?,Kawan jawab"boleh"
5.tak gelabah lagi dah...tenang sket rase
6.trus rase nak update blog
7.masalah selesai



kesan masa pendek dan panjang
wait n seee....heheh

8 comments:

MiSz_aIN said...

hahahaha,,gedik btul sapa yg jerit tu kan.gila tak mengelabah,,buatnya tak boleh jawab exam,xke masalah.

cik CT said...

ain:agak gedik r jgak...ngeeee...ilek2,sume pasti akn slamat heheh

Derus said...

dah pasti selamat ke..hehehe..:)

cik CT said...

derus:x sure sgt lah...hahah...tp mesti slamat pnye r...heheh

ezzyra said...

same la...x verify lagi...adoii...lupa plak...

cik CT said...

ezzyra:rilek2..nnt g sahkan ek....heheh..:)

ezzyra said...

orite...dok kolej kdiaman mna?

cik CT said...

ezzyra:dok kat semarak....eheheh