penGikUTkU

Wednesday, February 29, 2012

1st giveaway by ratu&queen



joint GA again..just nak try naseb je,sebelum ni masuk x penah menang pon,tapi selalu je harap sangat nak menang.Teheeee..sape r yang x nak menang ye dok.Berdasarkan banner diatas saya dengan rasminya nak mengjoin GIVEAWAY yang dianjurkan oleh blog ratu & queen.Rugi kot kalo x join,hadiah die kemain banyak lagi.Then die juga dah memanjangkan tarikh tamat GIVEAWAY ini ke 12 mac nanti............so.......korg ada banyak masa lagi nk join...jommmmmmm join...
3 orang yg i like sgt nak tag...


dhiera
echa takashimaya
mizz erma

6 comments:

echa takashimaya said...

thanks awak tag blog kite :)

cik CT said...

same2..join taw

Mizz ErMa said...

wah, join GA yer..gud luck okeh tapi sy xbiasa la join GA..hihi

echa takashimaya said...

haa? kena join ker? segan ler...wish u luck k :)

Ratu Lissa said...

thanks for joining ;) good luck.

p/s: nama akak x de kat dlm senarai sbb saya belum publish comment, so x sempat list kan.

cik CT said...

miz erma and echa-it's ok...thanks for ur support
ratulissa-o..ok2...thanks...