penGikUTkU

Friday, August 20, 2010

ini aDAlaH aWArd...



anda taw ini apa?????
ini adalah award yang diberikan oleh NoorAfzan
terima kaseh banyak2 yer AFZAN.Afzan nih bagi award ni kat saye mungkin sebab saye slalu blogwalkinglah dan sentiasa meninggalkan jejak kt blog orang lain dengan nama budakbaik,...(promote...promote..).

kemudian saya kenelah pulak menjawab beberapa soalan cepu gangsa....yay....jom jawab...bedebar2 pulak nak jawab...huhuhu


1. Apa yang bermain di fikiran you all sekarang?

nak mandi,nak g klinik,nak seapkan entry nih....

2. Apakah nama samaran you all.

iza,liza,ema,siti....

3. Berikan 3 orang yang paling kamu sayang.

my familia
my love
my friend.....

4. panggilan untuk si dia.
??????..heheh

5. Hadiah yang you all impikan dari seseorang yang istimewa.

banyak bende.....tapi...bunga ros merah pon ok...

6. Blog mana yang you all suka visit?

sume blog yang best...yayyy....

7. Tag kan 15 blogger you all..
anak ayam
ejat
kak yong
ain(bdak nih slalu blogwalking nih)
yanadzul
ilyana
hantwo
eita
hami asraf
helmi
nursolehah
missjue
aretikz
myvi
yuka

5 comments:

kakyong said...

salam dear cik CT..
thanks for the award dear... nanti yer kakyong tampal.. kakyong ni suka simpan2 dulu... ;)

HaNTwO said...

wahhhh hantwo pun dpt???
thanks byk2 ye cik ct...
hantwo sgt terharu hehehe..

cik CT said...

kak yong n han two:same2 lah...huhuhu..amek jgn x amek...

MiSz_aIN said...

ahaha,,trimas ye cik CT ;)

cik CT said...

same2 misz ain....