penGikUTkU

Saturday, November 19, 2011

END YEAR GA BY FIERA

Nak sangat join GA,and now aku dah jumpa satu GA yang sangat menarik dan yang paling awesome dier punya hadiah yang very the menarik,tertarik n dabommm punye.GA yang aku nak join ini adalah daripada blog SYAFIERASHADZURI.Blog die sangat cantik n sweet sangat bile masuk kat situ,walaupon baru first time sampai kt situ tadi.Tengok banner untuk GA yang die buat kat bawah ni comel sangat kan.




i have some quotes that i'm really like the most to share with FIERA ,the owner of the blog

Buta mata tak nampak dunia,
Buta hati tak nampak akhirat,
Buta mata ditipu orang,
Buta hati ditipu syaitan.

Untuk kawan-kawan yang nak tahu lebih lanjut pasal GA ni please visit here

aku nak tag
http://ezna-daniayasmine.blogspot.com/

5 comments:

cikumi_violet said...

gud luck..(^^,)

cik CT said...

thanks cikumi..:)

♥Aien Najwa♥ said...

gudluck babe ! ~~ (^________^)

cik CT said...

thanks aien najwa...:)

myu said...

Salam perkenalan :) Myu singgah dari GA yang sama ;)