penGikUTkU

Sunday, November 6, 2011

menelan air liur dengan makanan yang walllaaawehhh.macam masterchef masak


panjang x tajuk pos ni?????heeheheheh
pos ini adalah sambungan pos dibawah tibe-tibe rajin nak update blog 2 kali sehari.tak penah aku serajin ini.heheh.
just nak share gmbar makan yang terhebat di pagi raya haji tadi saje...jom telan air liur reramai.tapi sebelum tu korang nampak tak budak perempuan yang wat peace ala2 korea kat ats tu,die ni bukan makanan ye,die tuan blog ni tgh bergaya di pagi raya smbil memaksa emaknye tlg ambik gmbar die,thanx emak amekkan gmbar kite.(:.Okok sekarang kite boleh smbung tgk gmbar makanan yg sangat lazat,menu hari raya haji taun ni adalah nasilemak dengan lauk pauk yang hebat,jom tgk gmbar ni smbil berangan2 dapat makan makanan ni sume.









2 comments:

hati♡ said...

pis pis kcg pis.. hehe
wah.. mnyelerakan.. lapar tgok.. ^_^

cik CT said...

hati:tu lah pasal badan pon dah naik dok mkn nasi lemak ni..heheh