penGikUTkU

Sunday, March 15, 2009

first tem....

FUtsAL TEaM KKB(kami ttp ayu)
first tem
nk men bender nih...
aku mmg malas...aku bkn aper...x reti lah main bola pkai kaki nh...maser2 kecik2 dulu ader lah jgak aku men bola sepak ngan abg aku...tp tuh mser kecik2 dulu skang nih raser mcm x seswai plak...

first tem.....
tatie bg namer aku tuk men futsal aku rse nk marah jer kt dier...sbbnyer aku mlas nk men bender nih...tapi aku join jgk...yerlahkan x nk kecikkan ati kengkawan....huhuhu....skang nih dah duduk jauh ngan family kengkawan mustilah come first....

first tem
bebudak nih ajak aku pg belatih futsal kt dpan umah kitorg yg lamer tuh...aku raser mlas sgt....tapi aku gagahkan jgk tuk pegi....kitorg pown belatih lah ala-ala kadar....huhuhu...

first tem
nk pegi main kt court yg sebnar....aku rser mls sgt nk bgun pagi....tapi aku bgun jugak...bersiap sedia tuk pegi....

first tem
jadi goal keeper.....raser syonok sgt....aku raser cam beser jer...raser lebey bersemangat.....aku tangkap semua tendangan dgn kemas(yo ko bkn yg len tuh sumer bola kene tiang ker...x pown deorg sepak trus out) cume 3 jer bolos,aper sgt lah kan huhuhuhu....

first tem
aku main......
ktorg dah berjayer mendapat kejuaraan....hahahahahha....ktorg juare beb....

first tem.....
x bermakner kosong......




COngRatuLaTion To MY FutSAl TeaM......TreX,Ain,TaTIE,KEcik,AsMa n ven korg umer mmg besh.....hohohoho...taun depan wakil lagi yer...eh xluper gak kt coach ktorg...AmiR...n....AShvin.....(coach ktorg ke derang nih).....huhuhuhu...thanks atas tunjuk ajar korg.....

3 comments:

bila hatiku berbisik said...

wah hebat nye ...team ko tu memang berbakat..hehe

:: no name :: said...

aku tau ko mmg power men bende ni sbb tu bg nma ko,huhuhuhuhu......

juz a lil bit..... said...

yolah tu haaaa....team sayer mmg hebat...